RVO: exportsucces verzekerd!

Kosteloos aan de slag met export?
Sinds 2015 voert Export Partner export coaching trajecten uit die door het RVO (Rijksdienst Ondernemend Nederland) gesubsidieerd worden, waarmee de klant kosteloos kan starten met export. Met dit coaching traject maken we bedrijven in 3 stappen export klaar.
In drie jaar tijd zijn meer dan 50 bedrijven succesvol gestart en hebben de eerste stappen in het buitenland gezet.

Ook als je al exporteert
Naast exportstarters ondersteunen en adviseren we ook bedrijven die over de grenzen zijn getreden en nog onbekende markten willen verkennen. Wat de bedrijven met elkaar gemeen hebben is een gezonde portie ambitie en durf om over de grenzen te kijken. Export Partner ziet tijdens de sessies met de bedrijven veel energie en enthousiasme. Veel bedrijven kiezen ervoor om na deze eerste verkenning door te pakken met het actieplan dat we tijdens het traject in samenwerking opstellen. De begeleiding van Export Partner wordt met een rapport cijfer van gemiddeld een 8 gewaardeerd!

Export Partner helpt uw exportambitie realiseren
De grootste uitdaging voor de meeste bedrijven is het vrijmaken van tijd om die buitenlandse stappen ook daadwerkelijk te maken. Export is nu eenmaal geen korte termijn strategie. Het vergt aandacht en tijd voor de lange termijn. Als Export Partner weten we dat maar al te goed. Een aantal van deze bedrijven heeft ons dan ook in de arm genomen voor vervolgtrajecten om onze expertise verder in te kunnen zetten om samen verdere stappen te ondernemen naar structurele export.

Meer informatie
Ook de stap naar export wagen? Er zijn ook dit jaar weer export coaching vouchers beschikbaar! Dus download ‘Export Opstart met Exportpartner‘ en meld je vandaag nog bij ons aan!