Export
Insights

Terugblik op fantastische Export netwerkborrel

Op vrijdag 9 juni was het zover! De allereerste Export Partner netwerkborrel op ons kantoor in Baarn. De voorbereidingen waren al maanden vooraf in gang gezet en we hadden dan ook gezonde spanning hoe de dag zou gaan verlopen. Maar we kunnen met trots zeggen dat het onverwacht grote opkomst was met een gezellige drukte en heerlijke ongedwongen sfeer! Er is flink geborreld en er was een mooie en nuttige interactie tussen al onze relaties.

Nadat dat we twee oudgedienden van Ahold het hemd van het lijf hadden gevraagd over het zaken doen met AH, Delhaize en AMS, was er de introductie van ons huis gebrouwen bier. Tevens hadden we een mooi assortiment aan bijzondere – zelf ontwikkelde – kazen uitgestald. Beiden vielen zeer in de smaak. Er was ook een constante drukte bij de haringkar van Twix, die ons “off the record” de absolute primeur gaf van de Hollandse Nieuwe en on-de-spot voortreffelijke verse haring fileerde met wat zuur en uitjes.

Een aantal van onze klanten had ons voorzien van hun mooie producten voor bij de borrel waaronder biologische tapende, crackers, dim-sum, rijstballetjes, soesjes en – geen feest als er geen bitterbal is geweest – heerlijke klassieke snacks die veelvuldig gegeten werden.

Na een middag van mooie kruisbestuiving en netwerken ging onze laatste gast rond 20:00 uur weg en hebben we met ons team nog even nagepraat onder het genot van ons huisbier. Voor ons een fantastische ervaring en op basis van de reacties die we van jullie kregen voor 100% voor herhaling vatbaar. Jullie tips en suggesties zijn altijd welkom, en “ja, de volgende keer gaan we nog eerder aan het huis gebrouwen bier”.

Tot de volgende borrel!

Team
Export Partner