Diensten

Aanpak

Wat is uw grote exportdroom? Welke markt zou u graag willen veroveren? Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Rusland, Japan of China? Export Partner helpt FMCG-bedrijven bij het verwezenlijken van hun internationale ambities.

Focus op export

Export vraagt om tijd en structurele aandacht. Daarom hebben wij een langdurige samenwerking voor ogen waarin wij u en uw organisatie helpen met het opbouwen van deskundigheid, vertalen van ideeën naar heldere doelen en plannen, als ervaren export managers de ‘boer op gaan’ om nieuwe klanten binnen te halen en uw organisatie begeleiden gedurende deze groei en het export pad. Zo genereert Export Partner structurele buitenlandse omzet voor uw bedrijf, terwijl u zich kunt blijven richten op het managen van bestaande business.

Teamwork

Wij geloven in teamwork. Daarom stellen wij een team van ervaren exportmanagers beschikbaar die zich specifiek richten op het behalen van de gestelde exportdoelstellingen. Dit zijn ondernemende export managers, met een sterk strategisch inzicht en ruime ervaring binnen de internationale FMCG industrie. Het team richt zich specifiek op het verwezenlijken van uw exportdoelstellingen. Deze manier van werken borgt de continuïteit voor uw exportdoelen en heeft ons al keer op keer bewezen het meest effectief te zijn. Immers, “business goes on”.

Doeners in export

Ons motto is ‘Doeners in export’ en onze werkwijze is gebaseerd op flexibiliteit, pragmatisme en ondernemerschap. Onze aanpak is universeel en geschikt voor elke buitenlandse markt. Of u nu de hele wereld wilt veroveren of alleen Duitsland: met Export Partner kunt u rekenen op concreet resultaat.