Careers

Is ‘sales’ je middle Name?

Export is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Daarbij groeit Export Partner snel. We zijn dan ook altijd op zoek naar export talent. Mensen die graag verder kijken, denken en willen.

Huidige vacatures

Groei is goed

Bij Export Partner realiseren we groei voor onze klanten, maar als het even kan ook voor elkaar. Want zonder persoonlijke groei geen professionele groei. Jij moet doen waar je goed in bent. Daarom bieden we alle ruimte voor de ontwikkeling van jouw talent en werken we in kleine teams zodat er voldoende aandacht is voor elkaar. Ook lassen we regelmatig een groeidag in. Dan zetten we al onze werkzaamheden stil om met hulp van toptrainers onze persoonlijke SWOTS helder te krijgen en elkaar te helpen bij het realiseren van onze eigen dromen. Waarom? Omdat het kan. Daarom.

Wij,
Export Partners

Bij Export Partner werken we graag samen. We heten immers Export Partner. Onze organisatie bestaat uit kleine zelfsturende teams en elk team is verantwoordelijk voor een aantal van onze klanten. Zo bieden we jou professionele support en onze klanten continuïteit.

Ontmoet het team
Ons hoofdkwartier

Midden
in
Nederland

Bij Export Partner werken we meestal bij onze klanten op locatie, maar we hebben ook ons eigen hoofdkantoor. De Emmalaan in Baarn is misschien wel de meest centrale plek van Nederland. Het station, de A1, A27 en A28, maar ook het bos en het centrum van Baarn zijn allemaal dichtbij.

Kom erbij

Bij Export Partner werken de beste verkoopspecialisten van Nederland. Doeners in export die houden van aanpoten. Mensen die kansen herkennen en creëren. Oog hebben voor de markt, doelgroepen, strategie en culturele verschillen. Mensen die bovenal niet bang zijn om hun intuïtie te volgen. Heb jij die ondernemersmentaliteit? We ontmoeten je graag!

Huidige vacatures